Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så redigerar du bilden – innan du lägger upp den på Instastory

no title
Dela på Pinterest
Vill du redigera en selfie eller någon annan bild som du har lust att publicera på Instastory? Då kommer du bli överlycklig över det här.

Det är med att redigera sina bilder innan de publiceras är ju mer eller mindre vardag för de flesta av oss. Det är filter, kontraster, mättnad och massa andra verktyg vi tar till för att få den bästa bilden.

Men, alla som redigerar sina bilder ofta vet att det inte är lika roligt att publicera en mer eller mindre oredigerad bild på Instastory eller Snapchat. Det finns några filter att välja mellan – men ibland räcker det inte.

Så, ett smart life hack alla borde känna till är att det går att redigera sina bilder innan man postar på Instastory.


För när du öppnar din Instastory och ska ta en bild kan du nämligen gå tillbaka i ditt fotogalleri och välja en bild du har sparad på mobilen – istället för att direkt ta en bild och välja filter.

Det du gör är att du drar upp eller ner på skärmen när du är inne i själva "instastory" – då kommer dina senaste sparade bilder upp och du kan välja själv vilken du vill ta.

På så sätt kan du ta en bild, redigera den i valfri app, spara ner den och sedan öppna den i Instastory och publicera.

Se hur du gör i spelaren ovan, det är busenkelt!

Mer:

Nu syns det om du screenshotar på Instagram

Så får du reda på om någon har stalkat dig på Facebook

Gilla Modette på Facebook!