Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ellinor Bjurström blev utsatt för sexuellt övergrepp i sömnen

no title
Dela på Pinterest
Under fyra år har Ellinor Bjurström hållt det som hände henne en natt för ungefär fem år sedan hemligt – fram tills nu.

Att träda fram och berätta öppet om sexuella övergrepp kräver mycket mod och styrka, men genom att dela med sig om sina upplevelser kan man hjälpa andra. Därför berättar nu Ellinor Bjurström, känd från top model Sverige, om vad hon utsattes för sedan fem år tillbaka.

I ett inlägg på bloggen berättar Ellinor att hon burit på en hemlighet under fyra år och att hon först nu berättar sin historia öppet.

"Jag skämdes så otroligt. Jag tyckte att jag får skylla mig själv. Att jag kunde gjort saker annorlunda för att slippa vara med om detta. Men inget är mitt fel, jag borde inte skämmas, det borde han", skriver Ellinor på bloggen. 

Ellinor och en kompis hade druckit drinkar ute då de stött på några supersköna killar som de valde att festa vidare med. Hela gänget slutade upp hemma hos en av killarna och Ellinor och hennes vän fick då låna ett eget rum att sova i. 

"Vi båda somnade med stängd dörr och tron om att det var tryggt. Mitt i natten så vaknade jag upp av att en av killarna hade sina fingrar i mig. Sina fingrar i mig?! Jag kände mig så kränkt, otrygg , smutsig och dum. Det tog säkert tre sekunder innan jag agerade", skriver Ellinor i blogginlägget.

Ellinor frös till is några korta sekunder innan hon skrek, puttade bort honom, tog sin kompis och drog därifrån. Sedan gick det flera år och först idag kan hon berätta om det på bloggen och uppmana andra som drabbats av sexuella övergrepp att polisanmäla, prata och inte skämmas. 

Läs hela Ellinors viktiga berättelse här. 

Mer:

Jennifer, 23, om den hemska arbetsmiljön: "åt bomull doppad i lightsaft"

Ellinor, 22, åkte cross med Justin Bieber – det här vill hon göra med kläderna

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Ellinor Bjurström