Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hon opererade bort brösten – här är bilderna efter operationen

Dela på Pinterest
När Bachelor stjärnan, Lesley Murphys, mamma blev sjuk i cancer tog hon sitt livs viktigaste beslut – nu vill hon inspirera andra.

När Lesley Murphy, känd från Bachelor, fick reda på att hennes mamma drabbats av bröstcancer så beslutade sig hon och hennes systrar att undersöka om de bar på gener som kan öka risken för cancer. 

Systrarnas provsvar visade negtivt, men när Lesley visade sig bära på genen BRCA2 så beslutade hon sig för att operera bort sina bröst – för att minska risken att själv drabbas av cancer i framtiden.

Nu delar hon med sig om allt hon gått igenom öppet på Instagram för att sprida medvetenhet om hur det går till och hur det är att genomgå det här ingreppet som kan kännas skrämmande för de flesta.

Under april tidigare i år la hon sig under kniven för att tömma brösten på all bröstvävnad. Trots att det låter läskigt att operera bort sina bröst, så behöver det inte vara skrivet i sten att du kommer vara utan boobs för resten av ditt liv.

Efter månader av sjukhusbesök, ingrepp och omfattande operationer så är Lesley påväg att få brösten tillbaka.

– Jag vill att människor ska veta om att de absolut kan gå igenom det här också. Det är läskigt, det är smärtsamt och du kommer bli överraskad av hur stark du är, säger Lesley till Cosmopolitan. 
 

Se bilderna från processen i spelaren ovan.

Mer:

21-åriga Sofias bröst läckte vätska: "Då började det komma"

Ellen Bergströms bild på brösten hyllas: "Jag ser ut så här"

Gilla Modette på Facebook!