Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Prins Carl Philip förstörde festen för Bianca Ingrosso

no title
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och gänget festade loss i Båstad – men prins Carl Philip tog över showen och förstörde festen.

Det var i helgen som den feta festhelgen "Summer on" gick av stapeln i Båstad. Flera kändisar fanns på plats och festivalen gästades av artister som bland Veronica Maggio, Icona Pop, Vigiland och Tjuvjakt. 

Festivalen gästades även av kungligheter. Prins Carl Philip var nämligen på plats.

I bloggen berättar nu Bianca om en händelse på festivalen som hon inte riktigt tyckte om. Några äldre män kom nämligen och sa till Bianca och ligan att lugna ner sig och stå still.


"Mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre män som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss", skriver hon.

Och det var ingen mindre än Prins Carl Philip och hans livvakter. Men Bianca blev inte starstrucked av det utan tyckte helt enkelt att det var fel – trots att han är prins.

"Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins", skriver hon.

Mer: 

Bianca Ingrossos morbror är singel – och han är galet hunkig

Carolina Gynnings nakenbilder gör succé – hyllar kvinnokroppen

Bildkälla: Bianca Ingrosso Måns Zelmerlöw

Gilla Modette på Facebook!