Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här är det värsta du kan posta på Instagram

no title
Dela på Pinterest
Träning, semester eller fest. Vad postar du på Instagram?

Träningsbilder, semesterbilder och massa selfies. Instagram flödar av olika typer av bilder och vissa är mer populära än andra.

Enligt en ny undersökning på uppdrag av Huawei, där 1 000 personer deltog, så finns det vissa bilder svenskar gillar – och ogillar.

Det som vi ogillar mest är tydligen träningsbilder, och därefter bilder på kändisar. På plats tre kom matbilder och på nummer fyra kommer selfien.Så, är du typen som postar bilder på mat, selfies, kändisar och bilder från gymmet? Då kanske du inte är så populär på Instagram.

Men, om du däremot postar bilder på dina vänner, djur, din semester eller inredning – ja, då är du hemma! För det vi gillar mest är tydligen bilder på våra vänner. 


Så, summan av detta? En maxad Instagrambild är alltså en semesterbild på dina vänner, där ett djur är med och ni sitter i ett fint inrett rum. Då ska ni se att liksen trillar in!

Mer:

Bianca Ingrosso råkade sälja svindyra märkesväskor för 100 kronor

Därför får du och din kompis mens samtidigt

Bildkälla: Kenza, Ida Warg, Bianca Ingrosso, Kim Kardashian

Gilla Modette på Facebook!