Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Malin Olsson hade gravidsex i vecka 31 – fick ringa 112

no title
Dela på Pinterest
SVT-profilen Malin Olsson fick åka ambulans efter att hon hade sex – när hon var gravid i vecka 31.

SVT-profilen Malin Olsson berättar i en ny intervju med tidningen Mama om gravidsexet som fick hennes partner, Simon Peyron, 24, att ringa 112.

Malin Olsson är nybliven mamma till dottern Blanka och har nu ställt upp på en lång intervju där hon berättar allt om förlossningen, relationen med Simon och allt som hör till – bland annat gravidsex.

Malin berättar att hon mådde bra under graviditeten, förutom en gång då hon fick åka in akut till sjukhuset på grund av en blödning. Då var hon i vecka 31.

Med nio veckor kvar till beräknad förlossning hade Malin och Simon sex – något som ledde till att ambulansen stormade lägenheten.


– Vi hade inte träffats på ett tag och satte på John Mayer på högsta volym. En stund senare var det Malmös blodbad i lägenheten, säger hon till Mama.

Malin hoppade då in i duschen och Simon ringde 112, sedan stormade ambulansmännen in. 

– Det var som en romantisk, strulig Hollywoodfilm. Men jag tycker det är viktigt att prata om det här med sex, man ska vårda relationen även under en graviditet.

Blödningen och sexet satte inte igång förlossningen utan Malin fick åka hem igen – och tillbaka till BB för att föda dottern Blanka några veckor senare.

Bildkälla Malin Olsson

Mer:

Det här händer om du har sex när du är gravid

Därför läcker dina bröst mjölk – trots att du inte är gravid

Gilla Modette på Facebook!