Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är personen Blondinbella bor med i Mexiko

no title
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip åker idag på semester till Mexiko – en resa flera av hennes följare tror är en kärleksresa.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är just i detta nu påväg till Mexiko för att ha semester. Tidigare i sommar var hon i Italien och träffade där en kille – någon som flera av hennes följare tror är en ny flirt.

Blondinbella har tidigare skrivit att hon ska åka till Mexiko och möta upp en vän från USA – något som fått flera att tro att det är samma kille som hon träffade i Italien, då han är amerikan.

Men nu avblåser Blondinbella ryktet och berättar vem hon ska bo hos i Mexiko.


"Jag ser att ni undrar kring Mexico och jag ska bo hos Fanny som har hyrt ett härligt boende i över en månad där borta", skriver hon på bloggen.

Även på Instagram visar hon idag upp att hon är påväg till vännen Fanny Lagerwall, som är en känd make up--artist. Nyligen har Kissie varit och hälsat på Fanny, men nu ska alltså Bella bli nästa gäst. 

Bildkälla: Fanny Lagerwall

Mer:

Blondinbella bryter tystanden om kärleksryktet

Blondinbellas resa får följarna att undra – är det en kärleksresa?

Gilla Modette på Facebook!