Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kakan Hermansson anmälde taxichaufför – fick frågor om sex

no title
Dela på Pinterest
Kakan Hermansson åkte taxi till sin flickvän - något som fick chauffören att uttrycka sig homofobiskt och ifrågasätta Kakans sexualitet.

TV-profilen, konstnären och bloggaren Kakan Hermansson gästar Daniel Redgerts podcast "I tankar med" och berättar där om en händelse i taxin som fick henne att se rött.

Daniel och Kakan pratar om hur det är att komma ut som homosexuell – något som får Kakan att minnas tillbaka på händelsen.

- Jag är så jävla trött på heterosexuella som frågar mig när jag kom ut. Om en HBTQ-person frågar så är det inga problem, det är familjen, vi förstår varandra, säger hon.

Kakan börjar då prata om en händelse när hon skulle åka taxi hem till sin flickvän, en händelse som fick Kakan att anmäla chauffören.

–  Han körde mig till min flickvän när vi inte bodde ihop. Han ba "jaha så här bor du?" och jag "nej min flickvän bor här", säger hon.

Taxichauffören ska då ha frågat Kakan om hon var lesbisk och även frågat om hon någon gång legat med en kille.


– Jag frågade hur fan du kan ha rätten att fråga mig det, du hade aldrig frågat mig om jag skulle hem till min pojkvän, säger hon.

Kakan förklarar det som homofobi och säger att folk måste sluta tro det är deras rättighet, att veta något om ens sexliv. 

Hon säger också att vara lesbisk är den största gåvan hon har i livet, förutom sin flickvän som tar förstaplatsen. Men menar att det finns mycket homofobi, även i Sverige. 

– Alla säger att det är bra för oss men det är ett skämt, säger hon i podden.

Mer:

Bianca Ingrosso bad chauffören om en tjänst – då drog han

Bildkälla TT

Gilla Modette på Facebook!