Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bianca svarar på kritiken om maten – så ligger det till egentligen

Dela på Pinterest
Nu svarar Bianca Ingrosso på kritikstormen hon möttes av när hon visade upp vad hon äter under en dag.

I helgen visade Bianca Ingrosso vad hon åt under en dag för sina läsare, vilket fick flera läsare att rasa då portionerna var små, få och "nyttiga". 

Flera läsare menade att bilderna på hennes rätter och att inlägget i sig var triggande och kunde bidra till ätstörningar hos unga tjejer. 


Nu svarar Bianca på kritiken och berättar hur det egentligen ligger till med inlägget om maten.

"Folk menade på att jag var en dålig förebild genom att lägga upp det inlägget. Att jag åt alldeles på tok för lite och för 'nyttigt' för vad en kvinna ska äta och att jag svälter. Och tro mig när jag säger att jag nu i efterhand förstår precis vad ni menade för jag var väldigt hälsosam igår och åt kanske mindre än vanligt", skriver Bianca på bloggen.

Hon förklarar att portionerna blev få då hon inte brukar äta mellis utan istället äta stora portioner och att hon trodde att folk skulle förstå att detta bara var en dag ur hennes liv, och att hon inte äter så varje dag.

"Ni har ju sett hur mycket pasta, pizza och allt sånt som jag kontant äter, ni vet ju att jag inte är något hälsofreak direkt…", skriver Bianca.

Hon förklarar även att hennes tidigare ätstörning kan vara en av orsakerna till att hennes matvanor varierar så ofta.

"Jag har en väldigt känslig mage för att jag tror jag kan vara lite gluten och laktos dels att min kropp fortfarande inte vant sig vid att hålla kvar maten efter ca 6 år med bullimi", skriver Bianca på bloggen.

Nu skriver Bianca att hon fått nog och om hur hon tänker kring att stänga ner bloggen.

Mer:

Bianca Ingrosso visar vad hon äter på en dag – nu rasar läsarna

Bianca Ingrossos bild på bröstvårtorna gör succé: "Avundsjuka"

Prins Carl Filip förstörde festen för Bianca Ingrosso

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Bianca Ingrosso