Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Hon bevisar att allt du tidigare trott om storlekar är helt fel

Dela på Pinterest
Du kommer aldrig se storlekar på samma sätt efter att ha läst det här...

Vi har tidigare skrivit om kritik riktad mot H&M's storlekar, då flera tjejer berättat för oss om hur deras shoppingrundor slutat i tårar då storlekarna bara upplevs krympa och inget längre passar.

Det råder ingen tvekan om att det där med storlekar på kläder inte riktigt är något att lita på längre, och det är något som nu bevisas av Katy från Washington. 


På sitt Instagramkonto har hon nämligen postat en bild som visar upp när hon testar två olika jeans, i samma storlek, som sitter helt olika.

"LOL, storlekar är sån bullshit! Dessa leggings med låg midja är båda i storlek '10 short' från Express. Bokstavligen är de från samma butik, i samma form och samma storlek och så vidare", skriver Katy till bilden.

Som ni ser så skiljer sig byxorna ändå otroligt mycket ifrån varandra. Katy skriver själv att den ena byxan är för stor och det andra paret får hon inte ens upp över låren. 

"Anledningen till att jag delar det här är att... Om du någonsin befinner dig i ett provrum, redo att brista ut i gråt när något inte passar, (vi har alla varit där, jag också... miljontals gånger... fråga min mamma) KOM IHÅG DEN HÄR BILDEN!", skriver Katy.


Kate vill nu påminna alla om att man borde sluta försöka passa in i en så liten storlek som möjligt, och faktiskt sluta leta efter siffror över huvudtaget. 

Se hela hennes inlägg i spelaren ovan!

Mer:

Det är inte första gången storlekar får kritik.

Läs Modettes redaktör Lisa Olssons krönika om KENZO-kollektionen här.

Cecilias besök på H&M slutade i tårar: "Det var hemskt"

Bildkälla: Katy

Gilla Modette på Facebook!