Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Få lika trendigt hemma som bloggarna – till budgetpris

Få lika trendigt hemma som bloggarna – till budgetpris
Dela på Pinterest
Är du både pank och inredningsintresserad? Med små medel och liten budget kan man inte slå på stort men mindre detaljer går en lång väg.

Silver och krom 

Silver och krom kommer starkare och övervinner just nu koppar och guld. Så var lite i framkant och byt ut någon gulddetalj till en i silver. Kanske den här fina asken från H&M för 99 kr, fyll med dina silversmycken eller med billigt silverglitter för en riktigt partystil.

Linne 

Linne är fortsatt trendigt och ger en riktigt ruff men mysig känsla. Spring iväg till tygaffären och köp en längd linnetyg som du kan slänga lite ledigt över sängen som en filt eller lägg lite prydligare längs fotändan. På Ohlssons tyger kostar linnetyg 119 kronor metern.

Korg 

Korg är just nu ett supertrendigt material både i garderoben och i hemmet. Slå två flugor i en smäll och köp denna korg från Indiska för 99kr, fungerar lika bra som kruka som handväska.

Svart keramik

Rå svart keramik är up and coming. Du kanske inte har råd med en hel servis men unna dig en liten vas eller två, som är perfekta till stilleben. Den här lilla svarta från H&M för 29.90 kr är både fin och billig.

Så får du ditt hem att se lyxigt ut – till budgetpris

Sno stilen: Petra Tungårdens lägenhet – till budgetpris

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: H&M Indiska TT