Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Felicia Aveklew slår hål på alla rykten om bröstförstorningar

no title
Dela på Pinterest
Felicia Aveklew sätter nu alla som ifrågasätter tjejers kroppar på plats.

En av de största frågorna som cirkulerar på internet idag är hur vida de kända youtubestjärnorna har opererat sina bröst eller inte. 

En som har tröttnat på allt snack, skvaller och rykten om tjejer har opererat sig eller inte är Felicia Aveklew, som nu sätter ner foten och tillrättavisar alla som inte har så bra koll på hur kvinnokroppen faktiskt kan fungera.

När det skvallrades vilt på nätet om en annan youtubestjärnas påstådda bröstförstorning fick Felicia nog och satte stopp för ryktesspridningen. 


Hormoner, pubertet och vikt kan påverka kroppen och det är självklart för de flesta, men man kan aldrig utbilda för mycket. Så way to go Felicia!

Felicia har själv varit med om en stor förändring och därför visar hon upp bilder på sig själv före och efter hon satte in sin p-stav. 

Så nu kanske vi slipper se tjejers kroppar ställas emot sina tonårsjag. Kroppar förändras ju trots allt, och vad spelar det egentligen för roll om det är en p-stav, några kilon, år, eller en operation som har förändrat dem egentligen. 

En annan kändis som ofta är öppen med om hur kroppen förändras är Penny Parnevik, läs om varför hon visar upp sina bröst på Instagram här.

Mer:

Penny Parnevik om sina bröst: "Jag borde få applåder"

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Felicia Aveklew