Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Maja om att bli kallad fotbollsfru: "Respekten för mig försvinner"

Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf talar nu ut i ett långt inlägg om hur det faktiskt är att bli kallad för fotbollsfru för att hon är gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf.

Maja Nilsson Lindelöf har länge varit stor på twitter där hon dels skriver mycket om sitt förhållande med fotbollspelaren Victor Nilsson Lindelöf. Och på senare tid har hon tagit sig an bloggvärlden där hon gör fullkomlig succé.

Trots det får hon ofta frågor om hur det är att bara vara fotbollsfru, hur det är att leva på Victors pengar och vissa påstår att hon inte har ett riktigt jobb.

Maja Nilsson och Victor Lindelöf

Maja Nilsson och Victor Lindelöf på en konsert.

"Respekten för mig försvinner. Jag är bara en fotbollsfru eventuellt även en bloggare. Men det är så mycket mer som kommer till med det här jobbet. Ja jag kallar det ett jobb. Och från och med nu ska jag aldrig mer ursäkta det", skriver Maja och konstaterar att hon faktiskt är en entreprenör.

Och om man kollar vad alla stora bloggerskor tjänar så är det inte ett så himla dåligt betalt jobb heller.

"Jag jobbar. Och jag tjänar såpass bra att om ett år kommer jag vara den som bjuder med Victor en vecka till Maldiverna och inte tvärtom. Så oroa er inte för mig, jag klarar mig själv", skriver Maja på bloggen

Maja Nilsson Lindelöf driver podden

Så ja, det är hög tid att folk accepterar att det faktiskt är ett jobb att blogga och framförallt slutar definiera tjejer utifrån vem de är ihop med. You go Maja!

Mer:

Kolla in här hur mycket pengar Linn Ahlborg spenderar på fransförlängning.

Ida Warg säljer sin lägenhet för 8 miljoner. Se bilderna här.

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Maja Nilsson Victor Lindelöf