Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Vampire Diaries stjärnan har blivit pappa – kliver nu tillbaka

Dela på Pinterest
Nu har Vampire Diaries stjärnan, Ian Somerhalder, och Nikki Reed äntligen blivit föräldrar och nu tar de ett kliv tillbaka.

Den 25 juli fick Ian Somerhalder och Nikki Reed sitt första barn. Det blev en liten dotter som fick namnet Bodhi Soleil Reed Somerhalder.

I en intervju med mamman Nikki i tidningen FitPregnancy så avslöjade hon att både hon och Ian skulle ta ett kliv tillbaka efter att barnet hade kommit och spendera en månad i tystnad. 

"Vi kommer ta barnets första månad för oss själva", sa Nikki. "Efter att bebisen kommer så spenderar vi en månad i tystnad. Bara vi tre, inga besökare och vi kommer även stänga av våra mobiltelefoner, så det finns inga förväntningar på att vi ska kommunicera", säger Nikki.

Hon förklarar även att anledningen till deras paus kommer vara för att de inte orkar med alla i deras närhet som vill prata med dem.

"Annars skulle alla hållit på var femte minut och bara, 'hur mår du?, kan vi få en bild?' Du får inte de första 30 dagarna tillbaka och vi vill vara fullt närvarande", säger Reed under intervjun.

Nikki är själv känd från den populära filmtrilogin twilight som hade premiär för 9 år sedan. Se hur resten av skådespelarna ser ut idag i spelaren ovan! 

Mer: 

Därför får du blekta fläckar i trosorna  

9 knep till att få bort fläckar på kläderna 

Bildkälla: Ian Somerhalder, Vampirediaries

Gilla Modette på Facebook!