Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så mycket ska du spara varje månad för att ha råd med sommarresan

Dela på Pinterest
Vill du dra på en fet semester nästa sommar? Då börjar det bli dags att spara ihop pengar!

Missade du utlandsresan i sommar eller var du på en magisk sådan och vill uppleva det igen nästa sommar? Då är det dags att börja spara pengar.

Våren är på ingång och vad passar då bättre än att redan nu börja planera sommaren.

Priset för en resa kan såklart variera, beroende på land, hotell, datum, flygbolag och massa annat. Men, för 10 000 kronor vet vi att du kan komma iväg på en riktigt fet resa – till både Grekland, Spanien, Italien eller varför inte en partyvecka på soliga Gotland? Så länge du har pengarna kan du bestämma helt själv.


Så, vad behöver du göra nu för att ha råd med den där resan nästa sommar? Jo, spara pengar.

Så, börjar du spara i september och lägger undan 1 000 kronor varje månad fram till juni – ja, då är dina tio tusen på kontot lagom till semestern.


1 000 kronor varje månaden kan jämföras med 6-7 kaffe i veckan. 4 öl på krogen varje helg. Fyllekäk två dagar i veckan. 4 ciggpaket i veckan. 

Så, bestäm dig med kompisarna att spara en tusenlapp i månaden och åk på en resa tillsammans i sommar som ni aldrig kommer glömma!

Mer:

Då ska du ligga för att vara mammaledig nästa sommar

Här är kläderna som du kan få infektioner och åderbråck av

Gilla Modette på Facebook!