Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bianca Ingrosso släpper nyheten alla väntat på

Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos läsare har länge efterfrågat det – och nu avslöjar hon på Instagram att det äntligen blir av.

Bloggdrottningen och realitystjärnan Bianca Ingrosso är just nu aktuell i en ny säsong av programmet "Wahlgens värld" – där hon i första avsnittet berättade om det tuffa uppbrottet med pojkvännen Philippe.

Bianca har tusentals följare på sina sociala medier och på bloggen – och flera har länge efterfrågat en specifik sak av Bianca, nämligen en podcast.


I en Youtubefilm har Bianca tidigare svarat på varför hon inte har en podcast och sa då att det handlade om tidsbrist, då hon redan finns på alla andra sociala kanaler.

Men, i fredags kväll avslöjade Bianca att en podcast faktiskt kommer. På Instastory postade hon en video tillsammans med kompisen och influencern Alice Stenlöf, och skrev att duon ska släppa en podcast.


Bianca kommer alltså gå i sin mammas fotspår och börja podda, även hon. Pernilla Wahlgren har idag en framgångsrik podcast med tv-profilen Sofia Wistam.

Vi tror att den här podden kommer göra succé! Vad tror ni? Kan Bianca och Alice bli nya Pernilla och Sofia?

Bildkälla: Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso

Mer:

Här är allt du vill veta om Biancas pojkvän Philippe

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt" 

Bianca Ingrossos bild på bröstvårtorna gör succé: "Avundsjuka"

Gilla Modette på Facebook!