Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Mia Skäringers video får folk att se rött: "Blir besviken"

Dela på Pinterest
Mia Skäringer imiterar en kvinna på Instagram – något som Isabella Löwengrip anser är en parodi på henne själv.

Både Mia Skäringer och Isabella Löwengrip är två kvinnor som båda kämpar för kvinnors rättigheter, fast på olika sätt. Mia Skäringer är skådespelare och komiker och Isabella Löwengrip är entreprenör. 

I helgen så postade Mia Skäringer en video där hon imiterar en kvinna, som Blondinbella anser är henne själv.

"First I drink my coffee and then I do the things. Jag har ju som ni vet mina barn på halvtid. Då behöver man, tycker jag, ett bra utbud av vagnar, alltså en vagn för varje tillfälle, så man kan röra sig fritt i livet", börjar videon.


Mia Skäringer har fått tusentals kommentarer och flera påpekar att det är just Isabella Löwengrip hon imiterar, då Isabella gjort en reklamfilm för just babyshop innan där hon pratar om barnvagnar. 

Nu slår Isabella Löwengrip tillbaka på bloggen och skriver att hon inte brukar reagera eller kommentera elaka kommentarer, men att den här gången sved det.

"Men just när det kom från Mia Skäringer sved det lite. Jag har älskat hennes kamp för kvinnor, för att man ska få vara som man är, se ut som man vill och hur hon har ifrågasatt normer och ideal. Men så kommer ett klipp som det här", skriver hon.

Isabella menar att Mia klankar ner på andra kvinnor istället för att hålla henne om ryggen.

"Kvinnor klankar ner på andra kvinnor. Jag blir besviken. När ska det sluta? När kan vi kvinnor bara hålla varandra om ryggen och backa upp? Det finns mycket jag kan bli irriterad över men jag skulle aldrig idag hacka eller göra mig lustig över en annan kvinna offentligt".

Flera har även kommenterat under Mias film att det inte var roligt, utan att hon gör narr utav en annan kvinna.

"Systerskapet måste få gå före i det offentliga, det är min övertygelse", skriver Isabella på bloggen.

Se Mia Skäringers film i spelaren ovan.

Mer:

Idag släpps Heidi Klums kollektion med Lidl – se alla plagg här

Blondinbella rasar över nya tjejbilden: "Kör med underlivet och parkerar med brösten"

Gilla Modette på Facebook