Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Blondinbellas tabbe – avslöjar hon sitt inbyggda "panic room"?

Dela på Pinterest
Tidigare har Blondinbella skrivit om att hon har ett så kallat "panic room" där hon kan låsa in sig med barnen i om någon bryter sig in.

Att vara en bloggdrottning och framgångsrik affärskvinna medför inte bara pengar och lycka. Isabella "Blondinbella" Löwengrip har fått se berömmelsens baksida flera gånger.

Tidigare har blondinbella skrivit om hot och främlingar som förföljt henne. Därför har hon nu sett till att huset är säkrat och tryggt för henne och barnen att bo i.

"Idag har jag kameror inomhus, larmknapp hemma och en larmdosa i väskan. Kameror vid husets alla ingångar samt möjlighet att stänga in mig i ett rum med barnen om någon skulle bryta sig in", skriver Isabella i ett blogginlägg.

Isabella skriver att hon tagit till alla säkerhetsåtgärder som finns för att kunna slappna av och leva som vanligt.

Men i sin story på Instagram filmar hon runt i sitt hem och råkar visa upp vad många nu tror är säkerhetsdörren till hennes så kallade "panic room", något Stoppa pressarna var först med att rapportera om.

Se blondinbellas video i spelaren ovan.

Mer:

Blondinbella söker stylist – har du vad som krävs?

Bildkälla: Instagram

Gilla Modette på Facebook!