Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför ska du inte köpa örhängen på Wish

Dela på Pinterest
Att handla på Wish har blivit mer populärt på senaste. Men, det finns en sak du måste veta om du ska beställa örhängen från sajten.

Wish är appen och sajten där du kan beställa sjukt billiga kläder – men som du inte riktigt kan vara säker på vad du kan få. 

Allt från strumpbyxor som inte alls ser ut som i verkligheten och billiga linnen som faktiskt ser bra ut – det är lite som en överraskning varje gång.

På Youtube är det nu populärt att visa upp vad man köpt på Wish, för att visa sina följare hur bra/dåliga sakerna egentligen är. 


Youtubern Amanda Rembsgård visar upp vad hon köpt – och det är en produkt hon inte är supernöjd med. Amanda beställde nämligen örhängen.


Men, det var något som gjorde att örhängena fick minuspoäng. Det följer nämligen inte med några pluppar till örhängena, något som är en mardröm för oss som alltid slarvar bort alla ploppar.

Det är bara gummiploppar som följer med, men vi alla vet ju att de aldrig håller örhängena på plats, ordentligt.

Örhängena var dock fina och Amanda beskriver dem som vanliga örhängen som du kan köpa på exempelvis H&M, förutom plopparna, som faktiskt är minst lika viktiga.

Se Amandas hela Wish-haul här.

Mer:

Amanda beställde linne för 9 kronor på Wish – så här såg de ut i verkligheten

Så lätt blir du lurad när du fyndar billiga saker i appar och på nätet

Felicia Aveklew testar trosorna från Wish – resultatet är helt sjukt


Gilla Modette på Facebook!