Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här är det värsta en pojkvän kan göra – enligt flickvänner

Dela på Pinterest
Otrohet, glömma disken eller inte visa kärlek? Vad är egentligen det värsta en pojkvän kan göra? Här ger flickvännerna svar.

1. Att vara otrogen

Alla flickvänner vi pratade med nämnde otrohet som det värsta hennes pojkvän kunde göra. Sveket, lögnen och bristen på respekt. Att vara otrogen med en av ens vänner var det absolut värsta. Alla flickvänner vara överens om att ens partner borde ha respekten att göra slut – innan hen är otrogen.


2. Att svika en

Att bli sviken av sin partner är bland det värsta, enligt flera flickvänner. Det kan handla om otrohet men också andra faktorer. Som att inte finnas där, ställa in planer, vara elak eller annat. Ingen vill bli sviken, absolut ingen. Vi vill ha den kärlek vi förtjänar, inget annat.


 3. Att ljuga eller gömma sanningen

Att ha en pojkvän som ljuger för en under en längre tid, eller om mycket, var en av det värsta sakerna flickvännerna kunde tänka sig. Allt från att ljuga om en annan partner, sitt förflutna eller sina framtidsplaner. En flickvän vill att ens pojkvän ska inkludera henne, i alla val i livet.


Mer:

Så raggar du upp en kille – berättat av killar

Killar berättar: De här små sakerna attraherar oss

Gilla Modette på Facebook!