Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kenza om skräcknatten i nya lägenheten: "​Aleks stormade ut"

Dela på Pinterest
Kenza berättar nu om de obehagliga sakerna som väcker henne på natten i nya lägenheten och det är riktigt läskigt!

För några månader sedan sålde Kenza sin gamla lägenhet och flyttade in i en äldre lägenhet i centrala Stockholm.

Nu börjar hon äntligen komma på plats efter både renovering och bröllop – men trots det har hon svårt att komma till ro, och vi förstår verkligen varför. 

Kenza har tidigare varit med om övernaturliga upplevelser och efter de senaste händelserna under nätterna så fruktar hon att det spökar i den nya lägenheten.

"Jag och Aleks vaknar mitt i natten av att det börjar spelas SVINHÖG musik i vardagsrummet. Första gången fattade vi ingenting och Aleks stormade ut i vardagsrummet redo att slåss typ, hahaha. Vi trodde verkligen att det var någon i vår lägenhet", skriver Kenza i ett blogginlägg.

Det är dessutom inte första gången det här har hänt i lägenheten och läskigare blir det.

"Det visade sig att den externa högtalaren vi har vid tvn plötsligt börjat spela musik via Spotify på Aleks dator? En låt Aleks aldrig ens lyssnat på", skriver Kenza på bloggen.

Detta trots att de varit noga med att stänga av högtalaren. Eftersom låtarna spelades upp från Aleks spotify-konto så kan man dessutom inte skylla på att det är grannarna som råkat koppla upp sig.

Har du någonsin upplevt något liknande? 

Mer:

Kenza gifte sig i hemlighet – här är alla bilder från bröllopet

Magdalena Graafs bild på sonen gör succé – ser ni vem han är lik?

Därför vill inte Molly Sandén prata om Danny Saucedo längre

Gilla Modette på Facebook!

TYCK TILL
Hot or Not?
Har du någonsin upplevt något liknande?