Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

18 år och modell – här är Kendall och Kylies okända kusin

no title
Dela på Pinterest
Jenner och Kardashian-systrarna är inte de enda framgångsrika i släkten. Nu gör kusinen Natalie ett namn för sig själv bland stjärnorna!

För 10 år sedan hade "Keeping Up With the Kardashian" premiär i tv-rutorna och idag är Kardashian och Jenner en av världens kändaste familjer, och de är inte de enda framgångsrika personerna i släktträdet. 

Mamma Kris har nämligen en systerdotter, Natalie Zettle, som likt sin kusin Kendall Jenner också är en aspirerande modell.


18-åriga Natalie är inte lika känd som sina kusiner och hon syns sällan ihop med familjen i offentligheten. Men i en intervju från 2013 berättar hon att de står varandra nära.

"Närmast är jag med Kendall och Kylie eftersom vi är nära i ålder. Det känns inte konstigt för mig att ha en stor och känd släkt eftersom jag kände dem innan de blev kända", säger Natalie till Star.

Hon berättade även att hennes liv är normalt och att det inte skiljer sig särskilt mycket från någon annans.

Mer:

Så blev Kim Kardashian känd från första början

19 år och vän till Kardashians här är Scott Disicks nya tjej

Bildkälla: Natalie Zettle Kendall Jenner