Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bubbel och pengar – här är Blondinbellas nya karriärsteg

Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip tar ett nytt kliv i karriären och blir delägare i svenska bubblet Guldkula.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip slutar aldrig klättra uppåt i karriären och visar verkligen unga tjejer att allt är möjligt. 

Isabellas egna skönhetsmärke Löwengrip Care & Color fortsätter göra succé och inom en snar framtid öppnar hon ett Nordic Tech House för nystartade entreprenörer.

Som om det inte skulle vara nog investerar hon även i andra bolag och har blivit lite av en expert när det gäller aktier, ekonomi och företagande.


Idag släppte hon ännu en nyhet – och den här gången handlar det om bubbel.

Isabella är nämligen ny delägare i det svenska bubblet Guldkula, som även Peter "Foppa" Forsberg investerat i. Isabella ser det som en bra investering då champagne ökar i värde – eftersom man inte får tillverka bubbel överallt, skriver hon på bloggen.


Så, i bloggen kommer nu Isabella börja marknadsföra bubbel, något som kan bli lite knepigt med hennes minderåriga följare.

”Självklart kommer jag att berätta om om Guldkula för mina läsare. Det är ju känsligt med alkoholreklam i Sverige men de flesta som läser bloggen är över 25 år”, säger hon till Breakit.

Mer:

Bilden på Blondinbella får alla att undra – har hon ny kille?

Blondinbella berättar om skilsmässan: "Var på mitt initiativ"

Gilla Modette på Facebook!