Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Flicka eller pojke? Victoria Törnegren chockad på ultraljudet

Dela på Pinterest
Bloggerskan Victoria Törnegren gick för någon vecka sedan ut med att hon väntar barn – och nu avslöjar hon vilket kön det blir.

Bloggerskan Victoria Törnegren droppade nyheten att hon väntar barn för bara några veckor sedan. Hon och pojkvännen Erik ska bli föräldrar och deras gravidbild gjorde succé på Instagram.

Nu avslöjar även paret vilket kön barnet har.

Victoria skriver på bloggen att paret har kallat bebisen ett killnamn i två månaders tid – och fick en chock när de va på ultraljud. 


Victoria sa till Erik att de måste börja kalla bebisen för "hon" istället för han, om det skulle visa sig vara en tjej – och så blev det, paret väntar en liten flicka.

"Jag fick ändå en liten chock när vi fick det bekräftat. Lite separationsångest från vår lilla pojke vi trott legat där tror jag, haha", skriver hon på bloggen.

Victoria tips till alla blivande föräldrar där ute är att inte börja kalla sin bebis för ett namn innan man får reda på könet.


"Hur som helst så spelar könet inte det minsta roll för oss egentligen. Vi hittade bara ett för bra killnamn, haha. Nu har vi hunnit vänja om oss helt och det känns så underbart med en liten flicka", skriver hon.


Mer:

Victoria Törnegren väntar barn – se magiska gravidbilden här

Flickor eller pojkar? Här är könen på Beyoncés barn

Gilla Modette på Facebook!