Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bianca Ingrosso söker en assistent – har du vad som krävs?

Dela på Pinterest
Fota, filma och hänga med Bianca, kan det här vara livets härligaste drömjobb?

Drömmer du om att få leva ett lika härligt liv som Bianca Ingrosso lever? Nu kan du faktiskt få göra (nästan) exakt det – och få betalt.

Även om Biancas liv kan verka riktigt glamouröst så ligger det mycket hårt arbete bakom det. Blogg, podd, tv-program och nu ska hon även sitta i juryn på Talang. Därför söker nu Bianca en assistent som kan jobba med henne på heltid.

– Alla dagar kommer vara olika långa och olika intensiva, helt enkelt ett jobb som är annorlunda från dag till dag. Det kommer krävas allt ifrån att följa med mig på plåtningar, inspelningar, hjälpa mig med inlägg, fota, filma, redigera, vara en andra hand på plats, hålla koll på kalender, deadlines… etc, skriver Bianca på bloggen.

Just ni får Bianca hjälp med fotografering av hennes lillebrors flickvän, Linnea, men hon vill helst inte att hon ska bli Biancas assistent.

Givetvis är det betalt och det finns några krav du måste uppfylla.

– Du behöver kunna fota, redigera, ha körkort, vara skön och en härlig person, positiv till allt, social, inte vara telefonrädd så du kan ta mina samtal, villig att jobba mycket, ha ett driv, ha många bollar i luften och klara av olika långa dagar, och älska djur lika mycket som mig, skriver Bianca på bloggen.

https://cdn02.nyheter24.se/0fe4caf30300035c01/2017/10/13/1445602/Jobba_med_bianca_igrosso_43432.png

Så, om du är en likasinnad tjej som Bianca så är det bara att köra!

Mer:  

Här är allt du vill veta om Biancas pojkvän Philippe

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt"

Gilla Modette på Facebook!