Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bianca Ingrosso bröt ihop efter Talang: "Grät hysteriskt och skrek"

Dela på Pinterest
Under en längre tid har Bianca Ingrosso flaggat för sin hälsa på bloggen, och under natten till idag bröt hennes kropp ihop.

Under den senaste tiden så har Bianca bloggat en hel del om den press hon ligger under och hur stressigt hennes liv kan vara i och med allt jobb. 

Här om veckan annonserade Bianca om att hon sökte en egen assistent som kunde jobba med henne dagligen för att underlätta Biancas jobb.

Men i ett nytt blogginlägg skriver Bianca om hur kraften gick ur henne totalt efter en lång dag med inspelning.

"Inatt var dock inte så rolig för mig…. jag kom hem runt klockan 00.00 och direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… Tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i kroppen", skriver Bianca på bloggen.

Bianca drabbades då av en panikångestattack som varade i upp i 70 minuter.

"Hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr hade nästan svårt att hitta andan. Jag har bara fått en panikångestattack tidigare i mitt liv och det var i februari senast men nu kom det igen", skriver Bianca.

Som tur var fanns hennes mamma och pojkvän Philippe vid hennes sida och stöttade henne över telefonen.


Skulle du vilja jobba med Bianca? Se vad som krävs här!

Mer:  

Här är allt du vill veta om Biancas pojkvän Philippe

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt"

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: TT Bianca Ingrosso