Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Therese Lindgren får ett eget program med Kanal 5

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är inte den enda influencern som gör succé i tv-rutan. Nu får även Therese Lindgren en egen show.

Therese Lindgren har nu tagit sin Youtubekarriär till en helt ny nivå och ger sig nu in i tv-branschen. I en ny videoblogg berättar hon om projektet som hon nu ska göra ihop med kanal 5.

Efter många möten, fram och tillbaka så har det nu blivit klart att Therese ska spela in "Therese Testar" som kommer sändas på D-play.

Bildkälla: Instagram/Therese Lindgren

Therese försäkrar hennes följare att inget kommer förändras på kanalen och att den kommer uppdateras i vanlig ordning. Hennes följare kommer inte heller behöva vänta länge på att få se serien då Therese redan börjar med inspelningen nästa vecka!

– Ett avsnitt ska jag spela in redan nästa vecka. Jag ska stå krokimodell. Om ni inte vet vad krokimodell är för någonting så är det att man står naken i en atelje och att personer ska måla av en, berättar Therese i videon.

Hon avslöjar att hon kommer testa massa knäppa och roliga saker och vi ser verkligen så mycket fram emot att få se resultatet.

Mer:

Therese Lindgren testade brun utan sol - och resultatet är chockande

Therese Lindgren köpte kläder för 8 kronor på ebay – så här såg de ut i verkligheten

Bildkälla: Therese Lindgren

Gilla Modette på Facebook!