Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Glömt bort att det är Fars dag? Här är 5 sista minuten-presenter

no title
Dela på Pinterest
Fick du panik när du såg att det är Fars dag på söndag? Har du inte hunnit fixa någon mysig present? Lugn, vi hjälper dig!

1. Blommor

Att köpa en bukett blommor kanske inte är det roligaste alla gånger, men det funkar verkligen perfekt om du vill uppskatta din pappa lite extra på fars dag. Det finns garanterat en fin bukett på närmaste mataffär, så köp med dig en bukett på vägen till farsdagfikan!


2. Ett presentkort

Du kan ofta köpa presentkort på internet, eller i olika livsmedelsbutiker. Kanske ett presentkort på Spotify, på Liveit eller varför inte Dressman?

3. Ett inlägg på sociala medier

Vi lever ju faktiskt 2010-talet och sociala medier är en big deal. Kommer du inte hinna träffa din pappa idag borde du i alla fall unna honom en plats i ditt flöde. Skriv en kärleksfull status och visa dina vänner och din pappa vad han egentligen betyder för dig.


4. En upplevelse

Skriv en fin lapp där du bjuder med din pappa på en fika, en lunch eller varför inte en shoppingdag? Var kreativ och hitta på något! 

5. En härlig goodiebag

Det är helt fantastiskt roligt att få en goodiebag. Köp en fin påse och fyll den med gottiga saker som hudvårdsprylar, godis, tidning eller annat. Du kan nog hitta det mesta på en mataffär!

Mer:

7 saker du borde tacka din pappa för på fars dag

Gilla Modette på Facebook!