Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bilden på Linn Ahlborgs familj är goals på riktigt

no title
Dela på Pinterest
Efter bilden pappa Jonas postade på Instagram vill nu alla bli en del av familjen Ahlborg.

Familjen Ahlborg blir bara mer och mer populära. Linn som är en av Sveriges största Youtuber, brorsan William som är hockeykille, pappa Jonas som alltid skämtar till det och mamma Linda som skäms över maträtterna Linn ibland visar upp.

Vi får ofta se familjen från Linns vloggar och klipp på Youtube och den senaste tiden har pappa Jonas verkligen blivit ett med sociala medier.

Igår postade han en bild på hela sin familj där han skriver att familjen firat mamma Lindas 43-årsdag, som i år då blev samma dag som Fars dag.

"Vilken dag, otroligt tacksam att man lyckats samla hela familjen på ett och samma kort", skriver han på Instagram.

Bilden gör nu succé, dels för Jonas härliga text till bilden och för att familjen bär så kallade "familjetröjor". Bilden har fått snart 20 000 likes och flera kommentarer.

"Vi sitter nu i soffan i familjetröjorna för att få @ahlborgwilliam att börja längta till familjesemestern i sommar. #världensbästafarsdag", avslutar han.

"'Team Ahlborg'-tröjorna, kan de adoptera mig eller" är en kommentar och "Varför är dem så goals, blir avundsjuk" är en annan.

Och ja, vem vill inte ha familjetröjor? Här kan ni designa er egen – hur perfekt julklapp?

Mer:

Linn Ahlborgs jackor släpptes igår – nu har hon ett tråkigt besked

Gilla Modette på Facebook!