Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Fyller du snart 27 år? Då kan det bli riktigt jobbigt för dig

Dela på Pinterest
Är du född sent på 80-talet eller början på 90-talet? Ja, då är du helt klart i riskzonen.

Vi alla har väl fått en eller flera livskriser genom åren. Allt från att tvivla på sina karriär, sina förhållandet, meningen med livet eller bara allmänt ... krisa på allt.

Faktum är vi alla förmodligen hamnar där, förr eller senare.

Men enligt en studie, gjord av karriärssajten LinkedIn, så är en viss åldersgrupp mer i riskzonen. Och det är inte 40 eller 50-årskrisen som spökar – nej, det är 27-årskrisen.


72 procent av LinkedIns medlemmar (i Storbritannien) påstår att de kommer i en livskris när de är 26 år och 9 månader – alltså precis innan du fyller 27.

 – Nu för tiden lever ungdomar mellan 20 och 30 under en intensiv stress för att få tag i en bostad, navigera i det allt mer komplexa jobblandskapet, problemen med att upprätthålla sina relationer och en förvrängd bild av andras liv genom sociala medier, säger psykologen Alex Fowke, skriver brittiska Metro.

Så, har du precis fyllt 25 eller 26? Njut ett tag till. Snart kommer du förmodligen fundera på om du verkligen gjort rätt karriärsval i livet, få lite panik över bostadsmarknaden och känna pressen på att hitta kärleken.


MISSA INTE! Vi har startat en podcast och i första avsnittet pratar vi om otrohet, pengar och pormaskar. In och prenumerera nu!

Mer:

Är du född det här året kommer du förmodligen bli gravid nästa år

Gilla Modette på Facebook!