Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är julklapparna hon faktiskt blir glad för – under 100 kronor

undefined

undefined

Dela på Pinterest
Det behöver inte vara dyrt att ge bort en julklapp hon faktiskt blir glad över. Här är några klappar du kan köpa för under 100 kronor.

Badrock

Hur mysigt är det inte att glida omkring i en linnebadrock så här i vintertider? De är fina, mysiga och så sköna. Badrock i bomull och linne, från Lager 157, kostar 100 kronor

Ansiktsmask

Ansiktsmasker är verkligen trendigt just nu och varför inte skämma bort henne med lite olika typer? Här är olika ansiktsmasker som kostar 25 kronor styck. Finns på Eleven.se.

Doftljus

Ge bort ett fint ljus som både luktar gott och är fint i hemmet. Dessa doftljus är från Lagerhaus och IKEA, kostar under 100 kronor styck.

Tavla

Ge bort en tavla med ett tryck som symboliserar tjejen du ska köpa julklappen till. Tavlor med olika tryck, finns på Lagerhaus och kostar 79 kronor styck.

Smycken

Alla blir glada för smycken! Dessa smycken är från Ur & Penn och Guldfynd, kostar under 100 kronor.

Inredning

Dessa Inredningsdetaljer är både fina, ser exklusiva ut och är perfekta som julklappar. Dessa är från H&M, för under 100 kronor.

Trosor

Alla behöver trosor! Det går inte att få för många. Dessa trosor från Gina Tricot och BikBok, under 100 kronor.


Accessoarer 

Nyckelringar, pannband eller vantar. Ge bort en julklapp som piffar upp vintern. Finns på H&M och kostar under 100 kronor.


Kläder

Passa på att köpa lite kläder eller julklappar under Black Friday. Just nu har Bik Bok stor rea där plaggen ovanför är några som kostar under 100 kronor.

Mer:

H&M blir stämda för deras nya Justin Bieber-tröja

Gilla Modette på Facebook!