Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är kändisarna som väntar barn 2018

Dela på Pinterest
2018 ser ut att bli ett riktigt babyboom-år. Även om det inte ens börjat ännu vet vi flera stjärnor som kommer föda 2018.

Alexandra Bring

Nu är det officiellt att både Alexandra Bring och systern Victoria Törnegren kommer bli mammor 2018! Alexandra har inte delat med sig om vem hennes pojkvän (som även är pappan) är. Men på hennes blogg skriver hon att de började dejta i somras och att hon är stormkär!

Alexandra Bring gravid med pojkvännen

Systern Victorias gravidbild på dem båda gör också succé på Instagram nu.

Alexandra Bring och Victoria Tornegren är gravida systrar


Prinsessan Madeleine

För bara någon månad sen stod det klart att det blir ännu ett tillskott i vår svenska kungafamilj. Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neil beräknas få barn i Mars 2018.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neil gravida

Sanna Dahlström

Poddmakaren Sanna Dahlström och husband to be John Gudetti har bebis nummer två på gång. I podden "livet på läktaren" som Sanna driver med influencern Maja Nilsson pratar de om allt från det vardagliga livet till kärleken och lite om hur det är att vara gravid och småbarnsmamma i ett annat land.

Sanna Dahlström och John Gudetti gravida med andra barnet

Kim Kardashian West

Kim Kardashian West kommer bli mamma för tredje gången med maken Kanye West, men födseln lämnar hon åt surrogatmamman då hon själv inte kan genomgå ännu en graviditet. Förhoppningsvis blir det ytterligare två tillskott i familjen då det ryktas om att systrarna Khloé och Kylie är gravid.

Kim Kardashian och Kanye West tredje barn

Emma Green

I oktober visade den före detta elit-höjdhopparen Emma upp sin gravidmage på Instagram. Så i början av nästa år kommer hon och killen Emil Salon få tillökning i familjen.

Emma Green gravid

Vanja Wikström

Influencern och entreprenören Vanja Wikström avslöjade just de stora nyheterna om vad som väntar henne och fästmön, Niklas Malmqvist, 2018. En baby som är beräknad på samma dag som hennes egna 40-års dag!

Vanja Wikström gravid med andra barnet

Chissy Teigen

Det tog Chrissy och maken John Legend 9 år av försök innan de fick dottern Luna. Nu är baby nummer två påväg och hon har just visat upp sin lilla babybump.

Chrissy Teigen och John Legend gravida med andra barnet

Sanne Josefson

Designern och Influencern Sanne Josefson väntar sitt första barn med maken Jacob Josefson. I somras hade de världens drömmigaste bröllop och i april väntar de en liten son.

Sanne och jacob Josefson gravida med första barnet.

Rebecca Stella

Programledarprofilen och designern Rebecca Stella plussade tidigare i år med fästmön Mani Dion och i början av 2018 väntar de sitt första barn.

Rebecca Stella och Mani Dion gravida med första barnet.

Miranda Kerr

Supermodellen Miranda Kerr och Evan Spiegel som grundade Snapchat väntar nu sitt första barn ihop. Miranda har tidigare en sexårig son tillsammans med skådisen Orlando Bloom.

Miranda Kerr och Evan Spiegel gravida med första barnet.

Victoria Törnegren

Influencerparet Victoria Törnegren och Erik Forsgren väntar en liten flicka i början av nästa år!

Victoria Törnegren och Erik Forsgren gravida med första barnet.

Mer:

Är Kylie Jenner gravid? Här är bilderna som övertygar fansen

Gilla Modette på Facebook!