Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

4 DIY-sexleksaker du kan fixa hemma – som är helt säkra

no title
Dela på Pinterest
Det behöver inte vara dyrt, svårt eller komplicerat att hetta till sitt sexliv.

Att spetsa sexlivet med sexleksaker kan vara en bra idé om du är sugen på att testa något nytt. Men sexleksaker tenderar att vara relativt dyra ibland.

Det finns vissa saker du verkligen ska undvika att använda i sexsammanhang, exempelvis vissa livsmedel eller teknikprylar. Men enligt sexexperten Stephanie Alys finns det vissa saker du förmodligen har hemma som du kan använda dig av – helt säkert, skriver Cosmopolitan.

1. Fjädrar

Teasa din partner med att dra försiktigt fjädrar på hens kropp. Då ökar lusten och din partner kommer garanterat vilja ha dig – ännu mer.


2. Isbitar

Stephanie tipsar om att använda isbitar under oralsex, vid dina bröstvårtor eller låt de smälta på era kroppar som ni sedan kan slicka upp vattnet.


3. En slips eller scarf

Vem behöver handklovar när du kan ta av slipsen eller scarfen från din babe och hetta upp sexet ytterligare. Både mer bekvämt än handklovar och förmodligen även lite sexigare. 

4. Duschmunstycket

Stephanie förklarar att onanera i badkaret eller i duschen är så populärt för att du redan är naken, du är avslappnad och du har verkligen tid för dig själv. Ta duschmunstycket mot din klitoris och njut! Tips är att börja med kallt vatten och göra det varmare och varmare, eller ändra styrkan på munstycket under tiden.Mer:

Tjejer berättar: Jag låg med en kändis – och så var det

Gilla Modette på Facebook!