Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Glöm elcykeln, här är årets julklapp vi egentligen vill ha

Dela på Pinterest
I år blev elcyklen årets julklapp – men vi listar några saker vi mycket hellre vill ha i våra klappar i jul.

2015 blev årets julklapp robotdammsugaren och förra året, 2016, blev det VR-glasögonen. Och i år då? Jo, då blev det elcykeln.

Vi tycker elcykeln är en ganska tråkig (och dyr) julklapp – så här listar vi det som vi egentligen vill ha – och som vi garanterat blir gladare över.

1. Paletter i alla dess färger och former

Fenty Beauty, Too Faced och Huda Beauty. I år har paletterna verkligen varit mer hypade än någonsin. Du kan alltså köpa alllaa dessa paletter (inklusive boxen med tre drömmiga paletter från Naked) – och samtidigt ha köpt en billigare julklapp än elcykeln. 

Dessa finns på beautyaffärer som bland annat Sephora, Lyko och Eleven.

2. Fluffjackor i fina färger

Ganska tråkigt att lägga pengar på själv då färgstarka fluffisar är inget man kanske använder varje dag. Men att få en i julklapp är perfekt! Vi uppskattar mer att mysa in sig i en fluffig varm jacka än att sitta på en elcykel i regn och rusk. Dessa finns på NA-KD och Chiquelle.se.


3. Ansiktsmasker

Skönhetstrenden 2017 har väl ändå varit ansiktsmasker? Allt från sheet-masks till dyra lyxiga masker för över tusenlappen. Du har råd med ansiktsmasker för flera år framöver om du satsar på det istället för elcykeln. Perfekt ju! Dessa finns på skönhetsbutiker som Lyko, Åhlens, Kicks och Sephora.

Mer:

Det här önskar sig pojkvänner i julklapp – berättar av killar

Gilla Modette på Facebook!