Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kändisnyheterna vi aldrig kommer glömma från 2017

Dela på Pinterest
2017 har varit året då vi följt bröllopsplaner, graviditeter, skilsmässor och ett rejält triangeldrama.

2017 börjar sakta med säkert lida mot sitt slut och vi på Modette älskar att gotta ner sig i året som gott för att ge er en liten årssummering. Nu är det nöjesvärldens tur – och oj vilket år vi haft! Allt från graviditeter till bröllop och skilsmässor.

1. Beyoncé meddelande att hon väntade tvillingar

1 februari släppte Beyoncé och Jay Z nyheten att paret väntar tvillingar. Bilden gjorde succé och är den mest gillade bilden på Instagram under 2017.


2. Isabella Löwengrip och Odd Spångbergs skilsmässa

Under våren, exakt 11 maj, kom nyheten att Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skiljer sig efter tre år som gifta. Nyheten blev verkligen en snackis i både media och på tjejkvällarna. Alla ville veta varför – och nu vet vi!


3. Margaux Dietz filmade hela sin förlossning

Margaux är influencern som vann priset som årets influencer 2017. Hon fick sitt stora genombrott 15 maj då hon födde sin son – och filmad hela förlossningen. Årets Youtubefilm är helt klart denna - se den nu eller ångra dig för alltid!

4. Zara Larssons otrohetsdrama

Om ni inte minns det här så missade ni helt klart något. Det blev rejält med triangeldrama mellan Zara Larsson, Ludwig Kronstrand och Fiona från gruppen "Rebecca och Fiona". 

Ludvig gick ut offentligt och sa att Zara ville ha ett öppet förhållande, något som ska ha varit anledningen till att förhållandet tog slut. Men Zara Larsson gick då ut och berättade att Ludwig var otrogen mot Zara, med Fiona. Här kan ni läsa om hela dramat!

5. Kenza gifter sig med sin Aleks

Alla följare, journalister och annat löst folk satt som på nålar och väntade på när hon skulle droppa datumet för bröllopet. Men hon lurade oss alla och gifte sig i smyg. Det verkar ha varit årets finaste bröllop – spana in allt här

6. Kardashian/Jenner-graviditeterna 

2017 är väl ändå året då vi trott att ALLA i familjen varit gravida? Vad som egentligen stämde får vi se under 2018. Det enda vi vet med säkerhet just nu är att Kim och Kanye väntar barn med hjälp av en surrogatmamma. Läs mer om ryktena här!

7. Meghan Markle och prins Harry

Paret ALLA har snackat om 2017. För någon vecka sedan kom även nyheten att paret har förlovat sig. Läs allt du behöver veta om snackisen här!


8. Linn Ahlborg

2017 är väl ändå året då efternamnet Ahlborg verkligen slog igenom. Med Linn i spetsen har hela familjen Ahlborg från Gävle blivit ett med nöjesvärlden. 

9. Selena Gomez och Justin Bieber = JELENA

Många krossade hjärtan blev lagade under november 2017. Detta då superduon Justin Bieber och Selena Gomez hittade tillbaka till varandra. 


10. #MeToo

Flera kända profiler har blivit anmälda, avskedade och uthängda efter vågen av #MeToo där tjejer berättat om sexuella övergrepp, trakasserier och även våldtäkter. Sanningen om många kända (och okända) män har äntligen kommit fram. Läs mer om det här.

Mer:

Här är modetrenderna typ alla hakade på under 2017

Gilla Modette på Facebook!