Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

10 julklappar du måste köpa till din tjejkompis som älskar drama

Dela på Pinterest
Har du gått och blivit polare med livets dramaqueen? Då kommer hon älska de här sakerna!

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produtkerna är handplockade av redaktionen.

Shades

Vad vore ett drama utan shades? Perfekt att snoka i, göra dramatiska vändningar eller bara se fett stencool och oberörd ut när the shit goes down. Dessa är från NA-KD och blir en perfekt julklapp för 200 kronor.

Trendiga solglasögon 2018

Popcornbägare

Om din polare älskar drama så vet du exakt vad det innebär. Get the popcorn, från Lagerhaus för ca 30 kronor.

Popcorn-kartong


Mobilskal

Ett mobilskal är perfekt sätt att skicka ut signaler på. Din tjejpolare är inte en brud som en kille ska tro att han kan leka med. Mobilskal, Glitter ca 120 kronor.

Boyfriend tears mobilskal

En motiverande tavla

Ibland är det bra att påminna sig om ens värderingar här i livet. Och den här tavlan från Desenio är perfekt för din dramaqueen till polare att slänga ett öga på varje dag.

Tavla till tjejkompisen i julklapp

Contour kit

Så klart måste din shadeigaste tjejkompis ha skuggan on fleek. Vad är inte bättre då än det här contour-kitet från Anastasia Beverly Hills för ca 500 kronor.

julklappstips till tjejkompisen

T-shirt

Efter ett helt år av konflikter och drama så är det dags att din polare gottgör och förklarar sig om hen nu vill ha några julklappar. T-shirten hittar du på Gina Tricot för 100 kronor.

T-shirt med rolig text

En bok för att förbättra förståelsen för andra

Drama i all ära men det kan ibland ha sina fördelar att förstå sig på andra – även om du anser att de är idioter. Den här boken kan lära din polare ett och annat som kanske kan underlätta för din polare i framtiden.

Boken

Det här är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partner Apprl. Produtkerna är handplockade av redaktionen.

Mer:

7 modetrender från 2017 som modeikonerna slopar 2018

Gilla Modette på Facebook!