Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Du kommer känna dig gladare om du gör dessa 4 saker varje dag

no title
Dela på Pinterest
Behöver du få lite pepp i vardagen och bli gladare? Här kommer lite tips som förmodligen kommer hjälpa dig.

1. Tro på dig själv eller andra

Genom att tro på att du klarar vissa saker eller tro på att dina vänner eller bekanta kommer lyckas så öppnar du ditt sinne för att faktiskt göra just det – lyckas. Tänk inte att allt är omöjligt, utan försök hitta lösningar och tro att du kan! 


2. Sluta tänk negativt om andra

Genom att sluta tänka negativt om andra kommer du garanterat sluta tänka att andra tänker negativt om dig. Se det positiva i andra och försök peppa folk i din omgivning, då peppar du samtidigt dig själv! 


3. Sätt saker i perspektiv

Att få sitt hjärta krossat kan kännas som att livet är på väg att ta slut. Men sätt det i perspektiv och tänk på saker som skulle kunna vara värre - inte bättre. 


4. Uppskatta det du har 

Det finns säkert något fint i ditt liv. Kanske en familjemedlem, ett jobb, en vän eller kanske ett husdjur. Uppskatta det fina som finns i ditt liv och lägg energi på just det - istället för att sakna det du inte har. Mer:

Så håller du din korpp mjuk och glowig hela vintern lång

Gilla Modette på Facebook!