Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 tv-program som borde läggas ner 2018

Dela på Pinterest
De här programmen har verkligen gjort sitt i tv-rutan och borde bannlysas från tv-tablån 2018.

Temptation Island

Vi fick magknip bara av att se trailern. Varför ska par ens utsättas för dessa prövningar? Varken deltagarna i programmet verkar må bra och det gör inte vi heller när vi ser det. Nej tack, det här vill vi inte se i tv-rutan 2018.

Bild: Temptationislandse

Talang

Talang hade sitt succéår där Zara Larsson var med och chockade Sverige med sin talang. Men efter det så har programmet dalat i våra ögon. Och som om de inte kunde bli sämre så överraskar de med att ha med en jurymedlem som öppet ifrågasätter kvinnors trovärdighet när det kommer till sexuella övergrepp mitt under Metoo-vågen. Inte så jättefräscht i rutan 2018.

Bild: Tv4Talang

Bachelorette

Programmet verkade som en rolig och bra idé tills man fick se baksidan av produktionen i eftersnacket "Tjejerna berättar allt". Där spelas klipp upp på tjejerna som spelats in med dolda mikrofoner och kameror. Produktionen får tjejerna att lätta på sina hjärtan, snacka skit och berätta saker i förtroende, för att sedan spela in det i smyg och spela upp det i tv. Allt från hemliga klipp till privata Tinder-konversationer visas upp för att uppvigla till bråk och drama bland tjejerna – EFTER att själva inspelningen av programmet är klart. Inte okej.

Bild: Bachelorsjuan

Äntligen hemma

Ett program som faktiskt tagits bort från tv-tablån. Tack gode gud.

Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Paradise Hotel

Hur ska de kunna toppa höstens säsong när de tog in alla gamla veteraner igen? Vi vet inte svaret, och om produktionen inte har en gaalet bra idé så får vi hoppas att de slutar på topp med säsongen 2017.

Bild: Paradisehotelse

Mer: 

Glöm sideboob, underboob och nipples – här är nya trenden som tar över 2018

Gilla Modette på Facebook!