Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så gör du för att byta ut din snubbes fula inredningprylar i smyg

Dela på Pinterest
Så blir du av med din partners fula fotbollströja, storstadstavla eller de där sunkiga påslaken som antagligen följt med från pojkrummet.

1. Fotbollströjan

Påpeka aldrig att den är ful och får dig att känna som att du dejtar en tolvåring. Ge honom något nytt att hänga på väggen där istället.

2. Storstadstavlan

Samma sak gäller här. Istället för att klaga så borde du få han att att gilla något annat. Säg tillexempel "Åh, jag såg så fina tavlor idag och tänkte på dig". Sedan visar du tre olika som du tycker är fina, frågar han vilken han gillar bäst och sen byter du ut storstadstavlan.

Tavla från Ida Brodahl Fors x Wall of art, ca 500 kronor. 

3. Inredning i svart och rött

Kanske har han klamrat sig fast vid prylen istället för just själva färgen? Föreslå att ni ska måla om sakerna istället. 

4. Svarta lakan

Killar har en tendens att bädda med svarta, marinblå eller mörkgrå lakan. Köp nya set till honom i present och berätta att du har läst en artikel om kvalster eller något annat äckligt. Överdriv.


Påslakan från Zara Home, ca 620 kronor.

5. Inga gardiner

Killar tänker nog inte bara på att det saknas. Om du köper nya till honom i present så kommer han inte klaga när de väl hänger där. 

6. "Hyllan med roliga saker och minnen"

Köp en ny hylla där du till en början blandar upp några av hans saker tillsammans med dina snygga inredningsprylar. Byt sakta men säkert ut hans roliga öl-öppnare och strutsägg till en liten blomma eller ljuslykta istället.


Svart hylla, Chili ca 250 kronor.

Mer: 

Dags att dumpa behån – här är stiligaste trenden just nu

Gilla Modette på Facebook!