Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Sparknepet som gör att du aldrig behöver bli helt pank innan löning

Dela på Pinterest
Nytt år, nytt sparkonto och ett nytt sätt att spara pengar på! Vågar du ge dig på den här utmaningen?

Har du svårt att få till ekonomin? Är du den som äter nudlar och mer eller mindre har minus på kontot dagarna innan löning? Då kommer ett litet sparknep här som du bara måste testa.

Det är Cosmopolitan som har skrivit om det – och vi vill verkligen testa.

Det är alltså en utmaning för dig själv där du stoppar undan lite pengar varje dag. Du börjar med 1 krona första dagen, för att sedan plussa på en krona för varje dag.

Du börjar alltså med att stoppa undan 1 krona, dagen efter stoppar du undan 2 kronor, dagen efter 3 kronor. Gör du så i en hel månad så kommer du vara uppe i att lägga undan 31 kronor en dag, som max. Vilket är pengar du förmodligen lägger på något annat onödigt ändå.

Gör du så här i en hel månad har du fått ihop mellan 400 - 500 kronor, beroende på hur lång månaden är. Vilket gör att du har några hundralappar till övers när månaden börjar ta slut, och det har knappt känts att du har sparat pengar under tiden.

Lyckas du behålla dessa hundralappar på kontot och kör så ett helt år. Ja, då har du sparat 5 000 - 6 000 kronor på ett år. Hur bra? 

Mer:

Vill du tjäna mer pengar? Här är några kläder du borde sälja direkt!

Gilla Modette på Facebook!