Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Christian Grey är galet osexig och att tycka annat är bara tragiskt

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Modettes redaktör Lisa Billinger kan inte riktigt förstå varför den nya Fifty Shades Freed inte heter Fifty Shades of Douche.

På onsdag är det dags för premiären av 50 Shades Freed. På alla hjärtans dag såklart. Som perfekt aktivitet med singeltjejerna. 120 minuter av sexigt kvinnohat, på alla hjärtans dag. Mmmmhhh, mys!

Enligt många är ju Christian Grey råsexig, men jag förstår inte vad grejen är? Är det kroppen? Pengarna? Eller hans genomvidriga beteende?

Jag såg förhandsvisningen i ett försök att förstå varför.

Är det att han inte låter sin brud sola topless? Att han kommenterar längden på hennes klänning? Tvingar henne att åka direkt hem från jobbet och blir sur som en barnrumpa när frugan Anastasia, som är 22 år gammal, tar en AW med sin bästis? Hon får inte ens ha ett möte med en manlig kollega utan att han surar. ASHETT?

Men självklart får han vara ute och slira med sitt ex i en hel natt utan att höra av sig. Douche-logic.

Jag har ju hört att många tjejer tycker det är gulligt med killar som "bryr sig" och "är rädda om sina tjejer" och ja, vissa tänder på BDSM, bestraffningar och dominans. Men Christian Grey är en psykopojkvän av rang men gömmer sig bakom normalisering, sina egna regler och manipulation. 

Fan. Att det ens ska gå att romantisera kontrollerande pojkvänner, destruktiva förhållanden och få det att framstå som sexigt är bara tragiskt.

En kille som Christian Grey hade jag inte ens tagit i med tång och att tjejer trånar efter honom är tragiskt. Inte att tjejerna är tragiska, utan att något så galet faktiskt kan vridas till något åtråvärt och attraherande.

Tjejer, spara 135 spänn och lägg det på något annat än Fifty Shades of Douche på kärlekens dag. Lägg det på en polare ni bryr er om, en kille som låter er sola hur fan ni vill eller varför inte på en riktigt muskort klänning.

För kvinnohat är inte sexigt och 120 minuter av skiten är 120 minuter för mycket.

Läs mer från Lisa Billinger på hennes blogg som du hittar här!