Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här klipps bort från Wahlgrens Värld

Dela på Pinterest
Hur mycket får Bianca, Pernilla och resten av gänget i familjen Wahlgren/Ingrosso egentligen säga till om i programmet Wahlgrens Värld? Nu berättar Bianca om vem som styr över vad som klipps bort från avsnitten.

Varje vecka får vi följa familjen Wahlgren/Ingrosso i deras vardag som innefattar allt från bråk, brustna hjärtan och glädje. Även om de visar både livets toppar och dalar så är det såklart vissa sekvenser som inte visas upp på tv. Men hur mycket har de egentligen att säga till om?

Nu svarar Bianca Ingrosso på vem som styr över vad som klipps bort från programmet.

"Både jag och mamma har sista säg i produktionen för Wahlgrens Värld. Allt måste godkännas med oss innan det skickas som ett klart avsnitt till Kanal5", skriver Bianca i bloggen.

Hon berättar även hur ofta de kräver att något klipps bort, och det är oftare än vad man kan tro.

"Så det händer nästan i varje program att vi tar bort något, ber de klippa om eller lägga till något. Vi får alltid se alla avsnitt ca 4månader innan de kommer ut på tv och känns inte något rätt för oss så tas det bort", skriver Bianca.

Biancas karriärsdrömmar sträcker sig längre än Wahlgrens Värld. Se vad hennes stora framtidsdröm handlar om här:

Se Biancas favoritkläder just nu – och var du kan köpa dem här

Se hur Bianca Ingrosso firade alla hjärtans dag här