Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gigi Hadids ex Zayn har just tatuerat huvudet – och motivet är galet stort

Dela på Pinterest
Efter ett break up så vill de flesta göra någon sorts förändring för att deklarera att livet har gått in i en ny era. Vi undrar om det var så Gigi Hadids ex, Zayn Malik, resonerade när han skaffade den här enorma tatueringen på huvudet.

Det är inte helt ovanligt att folk går och skaffar en ny frisyr efter att de just gjort slut med någon. Gigi Hadids ex, Zayn Malik, tog det ett steg längre och gav sin knopp en större permanent förändring.

Den gamla One Direction stjärnan har flera tatueringar sen tidigare men huvudet har han hållit relativt fritt från bläck – fram tills nu. Och "Go hard or go home" verkar ha varit inställningen på tatuerarsalongen.

För några dagar sedan la Zayn ut den här bilden med texten "Neck Tat", och på hans senaste bilder på Instagram har han inte bara visat upp en utan fler tatueringar på både hals och huvud.

På ena sidan nacken så har den här vingen dykt upp. På den andra sidan tatuerade han några andra detaljer, bland annat en viss siffra som enligt vissa fans står för den dagen han lämnade bandet One Direction. 


Dessutom gjorde han ytterligare en stor tatuering på huvudet, nämligen en stor ros mitt på bakhuvudet.

Zayn och Gigis break up fick stor uppmärksamhet när de gick ut med två långa texter om varandra på sina sociala medier förra veckan. Läs vad de hade att säga om deras uppbrott och varandra i spelaren nedan:

Mer:

Gigi Hadid heter egentligen något annat – här är hennes riktiga namn

Linn Ahlborg bytte namn – det här hette hon innan namnbytet