Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

IKEA har en ny avdelning som du bara måste ha koll på

Dela på Pinterest
Har du några favoritprodukter från IKEA som du inte vill ska gå ur sortimentet? Då måste du ha koll på IKEA:s nya avdelning "sista chansen".

Har du flera möbler och andra inredningsprylar från IKEA i ditt hem? Är du rädd för att något av det ska försvinna ur sortimentet? Då är det här en nyhet för dig.

IKEA har nämligen släppt en ny kategori på sin hemsida som enkelt visar vilka produkter som kommer försvinna ur varuhusets sortiment inom kort.

Kategorin går under namnet "sista chansen" och innebär alltså just det – det är sista chansen att köpa sakerna som finns under kategorin.

IKEA utgår inom kort
Bildkälla: IKEA

IKEA skriver själva på sin hemsida att de är måna om att kunderna tar tid på sig att bestämma vad man ska handla – men hintar också om att vissa prylar kan det vara lite bråttom med att lägga vantarna på.

 "På den här sidan har vi dock samlat de produkter som snart kommer försvinna ur vårt sortiment, så när det gäller dessa kan det vara en god idé att inte stå på hälarna. En del av artiklarna börjar dessutom ta slut, så passa på innan någon annan kniper din favorit", skriver de på hemsidan.

Under kategorin finns det nu flera olika produkter, allt från soffor till handdukar, dörrar och lampor. Bland annat finns soffan "tidafors", byrån "undredal" och handdukarna "åfjärden" där just nu – vilket betyder att de snart kommer slutas säljas på IKEA.


Spana in allt som går ur sortimentet här.

Mer:

Så får du ditt hem att kännas som ett 5-stjärnigt hotell

Gilla Modette på Facebook!