Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu söker SVT skådespelare till svenska versionen av SKAM

Dela på Pinterest
Den norska succé serien SKAM tog världen med storm och nu kommer serien även göras i en svensk version. Just nu söker de efter skådespelare och vi har all information du måste veta om castingen.

Den Norska succé serien SKAM kom och svepte över landet som en våg. Noora, William, Sana, Isak, Even och Vilde fick våra hjärtan att slå dubbla slag och det var en sorg då programmet lades ner.

Men nu är en svensk version av serien påväg och du har till och med chansen att söka de nya rollerna. Serien som på svenska kommer att heta Eagles är enligt SVT och produktionsbolaget New Stories en ungdomsserie om press, drömmar, vänskap, kärlek och rivalitet i en småstad.

Eagles ska spelas in under hösten 2018 i södra Sverige av produktionsbolaget New Stories på uppdrag av SVT. Därför har de påbörjat sin jakt på skådespelare redan nu och casting kommer ske runt om i hela Sverige.

"Vi kommer ha öppen casting i tio olika städer runt om i landet där man kan ha möjlighet att komma och visa vad man går för. Ingen föranmälan behövs men notera att vi endast är på de utsatta orterna under 1 dag", skriver de i jobbansökan.

Datum och platser för auditions kan du läsa i den här listan:

14/4, Norrköping på De Geergymnasiet klockan 09-18.

14/4 Stockholm på Calle Flygare teaterskola klockan 10-18.30.

15/4 Stockholm på Calle Flygare teaterskola.

15/4 Linköping

21/4 Jönköping

22/4 Västerås på Carlforsska gymnasiet

28/4 Göteborg på UNLTD kontor

29/4 Borås

29/4 Kalmar

5/5 Karlskrona

6/5 Växjö på Katedralskolan

Men det går även att skicka in egeninspelade scener direkt till dem om du inte har möjlighet att ta dig till castingen.

Den norska versionen av SKAM har ju lagts ner, men karaktären William lever vidare i en egen serie. Typ. Förra veckan hade skådespelaren Thomas Hayes, som spelar William, premiär med sin egen serie som handlar om livet efter SKAM. Se mer om det i spelaren nedan! 

Mer:

Nu får SKAM-William en egen serie – har premiär idag

Vem av killarna i SKAM borde du hooka med?