Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

H&M:s stora designsamarbete 2018 blir med Moschino

Dela på Pinterest
Vi har väntat med spänning på vilken designer som kommer göra en gästkollektion med H&M 2018. Nu är det äntligen klart att deras samarbete blir med Moschino och redan nu kan vi se några av kläderna.

H&M har haft stora designsamarbeten genom åren med bland annat Versace (2011), Isabel Marant (2013) och i år är det Moschino som kommer gästdesigna en kollektion.

Nyheten släpptes igår under slutet av den stora festivalen Coachellas första helg och redan nu kan vi se några av plaggen på bland annat supermodellen Gigi Hadid.

Gigi Hadid frontar H&MxMoschino;

Jeremy Scott är Creative Director på Moschino och är designern bakom detta kollektionssamarbete. Han hintar även om att fler plagg kan dyka upp på hans Instagram – så det gäller att hålla utkik och följa honom där.

Jeremy Scott är designern bakom Moschinos kollektion för H&M
H&M:s nya designsamarbete blir med Moschino

Det lilla vi har sett ifrån kollektionen andas än så länge färg, form och attityd. Looken på plaggen och detaljerna påminner om 80-talets hip hop stil uppblandat med disco med over size skjortor, glitter och stora kedjor.

Kollektionssläppet firades med Moschino [tv] H&M party där gäster som rapparen Cardi B.

HM:s samarbete med Moschino släpptes under Coachella

H&M:s kollektion med Moschino släpps den 8 November 2018 – och vi längtar!

Inför sommarens alla fester och bröllop så har H&M även släppt en prisvärd och vacker kollektion som både gör dig till dina drömmars brud och till en prinsessa under balnatten. Spana in alla vackra klänningar och festkläder här!

H&M:s nya vårkläder är här – och de är verkligen så snygga