Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

6 saker du måste veta om Josefine Ringblom Berg från Playmakers

Dela på Pinterest
I Playmakers får vi följa Josefine Ringblom Berg som är gift med fotbollsspelaren Marcus Berg. Här kan du läsa allt du vill veta om henne.

1. Hur gammal är Josefine Ringblom Berg?

Josefine är född den 26 augusti 1986. I somras fyllde hon 32 år!

2. Vart kommer Josefine Ringblom Berg ifrån och vart bor hon idag?

Josefine är från Göteborg men hon har bott i flera olika länder de senaste åren. Idag är hon bosatt i Al Ain, Förenade Arabemiraten där hon bor tillsammans med sin man Marcus Berg och deras tre barn, Jolie, Leonel och Mateo.

3. Vem är Josefines man Marcus Berg?

Marcus Berg spelar fotboll i Al Ain och du har säkert sett honom i det svenska landslaget. Paret gifte sig 2014 och de har tre barn tillsammans. Han är lika gammal som Josefine, det skiljer bara några dagar då han föddes den 17:e augusti 1986 och är 32 år gammal han med. På Instagram heter han @marcusberg.9.

Josefine Ringblom Berg med familj.
Familjen Ringblom Berg.

4. Vad heter Josefine Ringblom Berg på sociala medier?

På Instagram heter hon @Josieswall.

5. Vad jobbar Josefine med?

Josefine är aktuell i programmet "Playmakers" utöver det jobbar hon som textilekonom samtidigt som hon tar hand om barnen.

6. Hur träffade Josefine sin man, Marcus Berg?

I en intervju med Aftonbladet berättar Josefine att de träffades för flera år sen och att de möttes genom gemensamma vänner. Men det var inte helt lätt till en början och Josefine försökte kämpa emot sina känslor.

– Det var kärlek vid första ögonkastet men jag försökte kämpa emot mina känslor ett ganska bra tag. Egentligen lönlöst för jag hade inte en chans, Marcus är han med stort H, sa hon till Aftonbladet.

Läs mer om alla andra tjejer från Playmakers här!