Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

6 saker du måste veta om Jennifer Norén från Playmakers

Dela på Pinterest
I säsong fyra av Playmakers får vi följa Jennifer Norén som är ny i serien. Läs allt du måste veta om henne här!

1. Hur gammal är Jennifer Norén?

Jennifer Norén föddes 1988 och är idag 30 år gammal. Hon firar sin födelsedag den 4 juli.

2. Vart kommer Jennifer Norén ifrån och vart bor hon idag?

Jennifer är från Stockholm och gick på gymnasiet i Haninge. Idag pendlar hon mellan huset de renoverar i Nacka och Jupiter i Florida men stor del av sin tid spenderar paret på golfturneringar och resor runt om i Europa.

3. Vem är Jennifers man Alexander Norén?

Till skillnad mot de andra tjejerna, vars killar spelar fotboll eller hockey, så är Alexander golfspelare. En av Sveriges bästa dessutom. Det skiljer 6 år mellan dem och Alexander är idag 36 år gammal. På Instagram heter han @Alexnoren1.

4. Vad heter Jennifer Norén på sociala medier?

På Instagram heter hon @Jemmifer. 

5. Vad jobbar Jennifer med?

Det här är den fjärde säsongen säsongen av Playmakers, men också den första för Jennifer. När hon inte är aktuell med inspelningar så driver hon även podden "Babykaos" med Julia Anjou.

6. När träffade Jennifer Norén sin man, Alexander Norén?

Jennifer och Alexander träffades under en nyårsfest för fem år sedan. I det första avsnittet av Playmakers säsong fyra berättar Jennifer att hon inte ens ville gå på festen och att hon var trött på att jaga efter killar.

– Men jag gick dit och i dörren mötte jag Alex. Han stod där med ett gips och ett jättestort leende. Direkt sa jag till min tjejkompis: "Han med gipset är min", säger Jennifer i programmet.

Läs mer om alla andra tjejer från Playmakers här!