Mest läst

Singel under corona — 14 sexleksaker du inte vill missa

Fira alla hjärtans dag med sexleksaker. Foto: Shutterstock/ MyArtSTD. Foto: Shutterstock/ MyArtSTD
Dela på Pinterest
Att vara singel på alla hjärtans dag behöver inte vara något dåligt. Slipp pressen och fokusera på dig själv. Vi tipsar om 14 sexleksaker som garanterat inte kommer göra dig besviken!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Vi har på ett sätt eller annat firat alla hjärtans dag sedan 1400-talet. För många är 14 februari den dag på året då man visar extra uppskattning till sin partner. Men alla har inte någon partner. Faktum är att Sverige sticker ut på listan med flest antalet singlar i världen. Som tur är lever vi på 2000-talet och möjligheterna för att visa oss själva extra uppskattning är många — möjligheter som kommer att tillfredsställa oss i mer än bara en dag.

Sexleksaker: Satisfyer pro 2 next generation

När lufttryckstekniken lanserades tog den många kvinnor med storm. Med hjälp av denna fantastiska leksak vittnar många om att de har fått sina allra första orgasmer. Den omåttligt populära satisfyern är ett måste i leksakslådan och värd varenda krona. Köp den här för 599 kronor.

Sexleksaker: James the gentleman

Låt James bli din alla hjärtans dag-dejt. Han är helt fokuserad på din njutning och kommer att tillfredsställa både din g-punkt och klitoris. Köp den här för 799 kronor.

Sexleksaker: Irresistible kissable

Ännu en sexleksak med tryckvågor och en av de bästa leksakerna för kvinnor på marknaden. Även om den är relativt tystgående är det inte garanterat att du kommer vara det. Den blir din för 795 kronor.

Sexleksaker: Satisfyer pro g-spot rabbit

Vill du inte bestämma dig? Här har vi det bästa av två världar. Upplev den ultimata känslan med den här medlemmen i satisfyer-familjen. Köp den här för 629 kronor.

Sexleksaker: Sundaze

Vill du bli masserad på utsidan och insidan? Det här är en njutningsprodukt som använder en ny patenterad teknologi som levererar mer än bara vibrationer. Spara din favoritinställning och ta en genväg till njutningen. Den blir din för 1 395 kronor.

Sexleksaker: The perfect finger vibrator

Det har aldrig varit så lätt att hitta rätt. Den här vibratorn kan du enkelt ta med i väskan. Vem vet när den kan komma till användning? Köp den här för 349 kronor.

Sexleksaker: Nipple suckers

Temat är singel på alla hjärtans dag. För dig som gillar att bli stimulerad på bröstvårtorna — låt dessa bröstvårtssugar göra jobbet istället. Köp dina här för 109 kronor.

Sexleksaker: Juno

“Diskret som en tv-dosa och förförande som James Bond” — så har en användare beskrivit den här intensiva leksaken som kan användas för både intern och extern stimulans. Köp den här för 579 kronor.

Sexleksaker: Massagestav

En del saker tröttnar man aldrig på. Massagestaven har tillfredsställt kvinnor på olika sätt sedan 70-talet. Med den här uppdaterade versionen kan du njuta mycket och länge. Den här blir din för 699 kronor.

Sexleksaker: Richard

Storlek är inte allt, fråga bara minivibratorn Richard. Trots att han inte är så stor är han väldigt kraftfull och den perfekta njutningsleksaken för dig som vill bygga upp en orgasm. Köp din för 199 kronor.

Sexleksaker: Intimate spreader

Man har bara två händer, och om man inte vill begränsa sig kan den här leksaken hjälpa dig att komma åt g-punkten. Den särar också på blygdläpparna så att klitoris ligger helt öppen för stimulans. Klicka hem den för 199 kronor.

Sexleksaker: Analplugg

En perfekt alla hjärtans dag-present du kan ge dig själv. Passar både nybörjare som vill avancera och erfarna användare. Köp den här för 379 kronor.

Sexleksaker: Rabbitvibrator

Få g-punkten stimulerad samtidigt som kaninöronen kittlar klitoris. Njutningen finns endast ett knapptryck bort. Klicka hem den för 699 kronor.

Sexleksaker: Klitorisvibrator

Alia är den ljudlösa massören med fler än ett ess i rockärmen. Gör dig redo för orgasmgaranti. Köp den här för 1 249 kronor.

Sexleksakers historia

Den äldsta sexleksaken är troligtvis dildon. Sexleksaker var från början en lyx som endast de rika hade turen att kunna unna sig. Det är i alla fall vad experterna tror eftersom gravar som hittats från stenåldern innehöll dildos och kvinnor från överklassen. Innan vi visste vad silikon och jelly var användes material såsom sten, trä, läder, koppar, silver, elfenben och guld. Än så länge var det fortfarande mycket fokus på dildon men under 1600-talet kom någon på hur man även kunde stimulera kvinnans klitoris under sexet vilket dagens sexleksaker fokuserar mycket på. När elektriciteten kommit till städerna under tidigt 1900-tal gjorde även vibratorer entré, dock förklädda som massageapparater. Den vibrerande massagestaven var en av de första apparaterna som gick på hushållsel.

Läs också: Sexleksaker har skjutit i försäljning — klitoris i fokus.

Att ha sex med sig själv

Onani är ett annat ord för att ha sex med sig själv och vi gör det främst för njutning och lust. Relationen till onani är väldigt individuell och det finns inget som är rätt eller fel. Sex ska vara roligt och skönt och sexleksaker kan vara ett hjälpsamt sätt för att sexet ska bli roligare och skönare. Oavsett om du har sex med dig själv eller med en partner så finns det en leksak för dig. Onani uppfattas fortfarande som tabubelagt men det är både naturligt och hälsosamt. Det är bra både för kropp och själ!

Om du bor i Åkersberga är chansen stor att din granne äger en sexleksak. I de här svenska städerna köptes mest sexleksaker 2020.

Läs också vilka namn som köpte mest sexleksaker 2020.