Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Dennis M ny bloggare på Modette

1 av 2

2 av 2

Dela på Pinterest
"Jag får veta saker om skvallerbloggarna som många läsare skulle göra vad som helst för att få reda på."

Kontroversiell. Älskad. Hatad. Sveriges största gaybloggare Dennis M väcker dagligen åsikter och känslor med sin blogg. Nu flyttar Dennis M sin blogg till Nyheter24.se/Modette.

- Det bästa med att driva en blogg är att man har möjlighet att påverka och att göra skillnad, säger Dennis M.

Dennis M orsakade mycket uppståndelse när han i början av sin bloggkarriär skrev tips för att bli smal och gå ner i vikt. Nu propagerar i stället Dennis för ett hälsosamt ideal.

- Både jag och de flesta av mina läsare har lagt det där bakom oss. I dag är jag och min blogg för ett sunt och friskt skönhetsideal, säger Dennis.

Du är kompis med både Paow och Kissie. Vad pratar  ni om och skvallrar mest om när ni ses?

- Det blir en hel del bloggsnack och skvaller om andra bloggare. Det är nästan oundvikligt när två bloggare umgås. Jag får veta saker om skvallerbloggarna som många läsare skulle göra vad som helst för att få reda på, haha.

Du jobbar på NK till vardags. Berätta lite mer om dina arbetsuppgfiter där?

- Jag jobbar på NK Kosmetik och NK Manlig Depå med att presentera nya dofter och att hjälpa kunderna hitta rätt bland alla dofter vi har på avdelningarna. Det är ett jätteroligt arbete där man hela tiden får träffa nya människor.

Du skrev i din blogg att du funderar på att plugga juridik. Vad är det som väcker ditt intresse där?

- Juristprogrammet är en bred utbildning som öppnar många dörrar och ger många möjligheter. Det är framför allt det som lockar, och givetvis att jag älskar att argumentera och att debattera, säger Dennis.

Läs Dennis blogg här!